Johanna Tukiainen julkaisi puhelinnumeronsa netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen taannoin kuukausien ulkomaanreissun jälkeen palannut kohublondi Johanna Tukiainen on kirjoittanut blogissaan jouluterveisiä. Samalla hän kertoo kyllästyneensä Miamin helteeseen ja nauttivansa Suomen vuodenajoista ja erityisesti valkeasta joulusta.

Johanna Tukiainen kertoo myös hankkineensa pitkän tauon jälkeen kännykän. Kirjoituksensa perusteella Tuksu saa ilmeisesti hieman keskimääräistä enemmän tekstiviestejä, sillä hän joutui hankkimaan uuden puhelimen edellisen täytyttyä viesteistä.

– Olen nyt vihdoin ja viimein monen kuukauden ajan hankkinut kännykän. Minulla itseasiassa oli jo yksi kännykkä, mutta vein sen Nokia Spa paikkaan huoltoon kun siinä oli joku vika. Siinä kännyssä on kuulemma 6000 viestiä tällä hetkellä, Spa:ssa sanoivat että pitäisi niitä poistella, Johanna Tukiainen kirjoitti blogissaan.

Samalla hän paljasti myös julkisen numeronsa kaikelle kansalle.

– Minulla on kaksi suomalaista numeroa, toinen on salainen ja toinen ei ole. Sitten minulla on myös ruotsalainen numero. Keikkatilaukset ja työtiedustelut voi tehdä nyt uuteen numerooni: 0400 950 211. Olen tosin ulkomailla kaksi viikkoa, joten en ota mielellään soittoja vastaan ennenkuin palaan Helsinkiin.