Johanna Tukiaisen laskut ulosottoon: ”Minulla ei ollut edes kännykkää käytössä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan virallinen kohublondi Johanna Tukiainen vietti joulunsa Suomessa, mutta matkaa uudeksivuodeksi Italiaan ja Sveitsiin. Nyt hän on kertonut kuulumisiaan blogissaan ja ottanut kantaa myös julkisuudessa velloviin väitteisiin ulosotostaan. Tuksu myöntää laskujensa joutuneen ulosottoon hänen lomareissunsa aikana.

– Ennen Tukholmaan tuloani maksoin yli 2.000 euroa joitain ulosottoon menneitä laskujani, kampaamo- ja kosmetiikkakuluja sekä muita laskuja kuten nettisivustoja ja yrittäjäeläkkeen. Kaikkien kulujen jälkeen minulle jäi nippanappa varaa ostaa kaikille joululahjat, mutta sain kuitenkin kaikille sitä mitä toivoivat! Johanna Tukiainen iloitsee kaikesta huolimatta.

– Julialle olin tosin ostanut lahjan jo Miamissa. Jotkut laskut olivat ehtineet ulosottoon sen takia, etten ollut tarkistanut postiani yli 2kk kun olin syksyn Miamissa. Minulla ei ollut edes kännykkää käytössä. Nyt minulla on kolme puhelinta!

Vuoden 2010 Johanna Tukiainen ottaa kertomansa mukaan vastaan Italian Como-järvellä.