Uusi Big Brother -talo on kaikkien aikojen ökylukaali

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa valmistaudutaan parhaillaan täydellä tohinalla seuraavaan julkkisten Big Brother -tuotantokauteen, joka alkaa jo ensi sunnuntaina. Tänään brittilehden sivuilla on julkaistu ensimmäiset kuvat uudesta talosta, jonka nimeksi on annettu Talo Helvetistä.

Kuvat julkaisseen News of the World -lehden mukaan Celebrity Big Brother -ohjelman talon sisustamiseen on käytetty enemmän rahaa kuin koskaan aikaisemmin. Kuvien perusteella kyseessä onkin todellinen ökylukaali, joka muistuttaa ennemminkin linnan kuin BB-talon sisustusta samettisohvineen ja punaisine kokolattiamattoineen. Katso kuvat tästä. Ohjelman tuottaja Shirley Jonesin mukaan talon teemana on ”Ken tästä ovesta käy, saa kaiken toivon heittää”.

Taloon sunnuntaina astelevat julkkikset eivät kuitenkaan edusta tänäkään vuonna parasta A-luokkaa, sillä huhujen mukaan taloon ovat muuttamassa muiden muassa povipommit Pamela Anderson ja Nicola T, takavuosien poptähti MC Hammer, ex-poikabändiläinen Dane Bowers sekä Heidi Fleiss. Joidenkin tietojen mukaan asukkaana olisi myös Rolling Stones -tähti Ronnie Woodista äskettäin eronnut Ekaterina Ivanova.

Poptähti Boy George ei saanut osallistua ohjelmaan ehdonalaisensa takia. Huumeriippuvuutensa ja monien muiden sekoilujensa takia otsikoissa ollut entinen tyttöbändiläinen Kerry Katona ei päässyt mukaan, koska ei selvittänyt ohjelmaan vaadittavaa psykologista testiä.