Lady Gaga kukkaiskun kohteeksi kesken keikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga oli tiistaina esiintymässä Atlantassa, Yhdysvalloissa. Parhaillaan Pohjois-Amerikan kiertueellaan oleva laulatähti yllättyi kuitenkin kesken keikkansa, kun yleisöstä heitettiin lavalle suurikokoinen kukkapuska. Se osui nimittäin suoraan hänen päähänsä.

Maidonvalkoinen Lady Gaga oli bikiniasuisena ja punainen koppalakki päässään esittämässä Poker Face -kappalettaan ja kappaleen vauhdikkaita koreografioita, kun yleisön joukossa ollut fani ajatteli ilmeisesti osoittaa kunnioitusta popparille. Fani sattui kuitenkin heittämään kukkapuskansa suoraan idolinsa päähän. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Laulajatähti ei ehtinyt huomata kukkapuskaa ennen sen iskeytymistä hänen päähänsä, eli Lady Gaga ei ehtinyt väistää iskua. Hän ei kuitenkaan antanut välikohtauksen haitata, vaan jatkoi lauluaan – tai mahdollista playback-esitystään – siitä huolimatta. Kukkapuska halkoo ilmaa videolla ajassa 1:04.