Ozzy Osbourne paljasti ulkonäkönsä salaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu heavytähti Ozzy Osbourne, lempinimeltään Pimeyden ruhtinas, oli vielä muutama vuosi sitten varsin pelottava ilmestys. Hänen perhettään seuraavan realityohjelman myötä hänen imagonsa kuitenkin pehmeni merkittävästi, ja nyt Ozzy pehmentää sitä entisestään.

Hän on nimittäin antanut julkisesti kosmetiikkavinkkejä miehille kertomalla, että heidän kannattaisi käyttää kosteusvoiteita aamuin ja illoin. 61-vuotias Pimeyden ruhtinas kertoo pitäneensä huolta ihostaan samalla tavalla jo vuoden ajan.

– Joku kertoi minulle vuosi sitten, että minunkin olisi hyvä käyttää kosteusvoidetta aamuin illoin, joten olen nyt tehnytkin niin. Sillä on ollut todella vaikutusta, Ozzy Osbourne kertoi ContactMusicin mukaan.

Myös Ozzyn manageri-vaimo Sharon on pitänyt huolta ulkonäöstään, mutta hieman erilaisin keinoin. 57-vuotiaan vaimon väitetään käyttäneen lähes 200.000 dollaria erilaisiin kauneusleikkauksiin. Ozzy ei aio kuitenkaan suostua leikeltäväksi.

– Tunnen myötätuntoa Sharonia kohtaan, sillä hän lihoo jo pelkästään ajatellessaan ranskalaisia perunoita. Hän on ottanut myös Botoxia, mutta minä en ole sellaista kokeillut.