BB-Henna Tony Halmeen syntymäpäiväjuhlista: ”Et koskaan saapunut…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä vielä tuntemattomasta syystä menehtynyt kansanedustaja ja televisiojulkkis Tony Halme täytti vain pari päivää sitten 47 vuotta. Big Brother -ohjelmasta tutuksi tullut BB-Antti Kurhinen kertoi muutama päivä sitten, että hän ja Halme aikovat juhlia yhdessä syntymäpäiviään helsinkiläisessä yökerhossa, josta heille oli varattuna myös oma vip-alueensa.

Juhlat kuivuivat kuitenkin kokoon ja Kurhinen kertoi tänään MTV3:n Viihdeuutisille syyksi poliisin. Vielä ei ole varmaa liittyvätkö nämä tapaukset toisiinsa, mutta joka tapauksessa Halmeen kerrotaan menehtyneen samana päivänä suunniteltujen syntymäpäiväjuhlien kanssa. Kurhisen vaimo, BB-Henna Kalinainen, kirjoitti hetki sitten blogiinsa surunvalittelut Halmeen poismenon johdosta.

– Tämä on Tony Halmeen muistolle. Viimeinen päiväsi piti viettää yhdessä juhlien, mutta et koskaan saapunut :'( Olit lämmin, ihana ja todella hyvä ihminen. Minä ja Antti jäämme kaipaamaan sinua. R.I.P., Henna Kalinainen kirjoittaa.