Pidätetty BB-Antti Halmeen kuolemasta: ”Illalla sitten selvisi hirveä totuus”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa toissavuonna asustaneen ja talossa viime vuonna naimisiin menneen BB-Antti Kurhisen ja Tony Halmeen yhteiset syntymäpäiväjuhlat menivät lauantaina mönkään, kun kumpikaan ei ilmaantunut paikalle. Kurhinen istui poliisiputkassa ja Halme löydettiin myöhemmin kuolleena kotoaan.

Kurhinen kommentoi viikonlopun traagisia tapahtumia Staralle.

– Meidän poliisi-jutulla ja Tonyn kuolemalla ei ole mitään yhteistä, ainoastaan todella huono onni molemmilla. Joku yliluonnollinen taho ei varmaan halunnu että pääsemme viettämään synttäreitämme.Tämä on todella järkyttävä viikonloppu kaikin puolin! Antti Kurhinen kertoi Staralle.

– Olin Halmeeseen yhteydessä hänen virallisena syntymäpäivänä eli 6. tammikuuta ja onnittelimme häntä. Varmistin vielä tekstiviestitse, että aika synttärikemujen alkaijaisiksi sopii myös Halmeelle, mihin hän vastasi kyllä. Sovimme, että vietämme yhdessä synttäreitämme ravintola Amarillossa yksityiskabinetissa ja sen jälkeen jatketaan iltaa jatkoille, eli meillä piti olla kunnon pirskeet. Me Hennan kanssa niitä suunniteltiin kunnolla.

Juhlat jäivät siis tällä kertaa juhlimatta. Suruviesti Halmeen äkillisestä menehtymisestä tavoitti Kurhisen vasta sunnuntaina.

– Kuulin siitä sunnuntaina illalla. Itse yritin monesti tavoitella Halmetta alkupäivästä ja pahoitella asiaa etten itse päässy paikalle, mutta olikin että Tonykaan ei ollut päässy. Illalla sitten selvisi hirveä totuus.