Realitykaunottaren nakukuvat kateissa – kuvat vietiin ambulanssissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään massiivisen poliisioperaation kohteeksi väärinkäsityksen takia joutunut realitykaunotar Heidi Montag selvisi kidnappaus-väitteistä vahingoittumattomana, mutta nyt hänellä on toinenkin varsin merkittävä huolenaihe. Hänen nakukuvansa ovat nimittäin väärissä käsissä.

Viihdejulkaisu TMZ kertoo, että Heidi kadotti kamerassaan olleet kuvat jo marraskuussa ambulanssimatkalla ja että kyseisessä kamerassa oli mukana kuvia neitokaisesta yläosattomissa. Katoaminen tapahtui kun Heidiä oltiin siirtämässä klinikalta kotiin silikonirintojen operoinnin jälkeen. Matkaa tehtiin yksityisen yrityksen ambulanssilla, ja perille päästyään Heidin avustaja huomasi että kamera oli jäänyt ambulanssiin.

Avustaja soitti ambulanssin takaisin vain muutama minuutti sen jälkeen kun se oli jättänyt julkkistähden tämän kotiin. Kamera löytyi ja kaikki vaikutti olevan hyvin. Nyt kuitenkin ainakin yksi kamerassa tuolloin olleista kuvista on päätynyt internetiin. Kamerassa olleet nakukuvat oli otettu silikonirintojen leikkauksen aikana, joten ne ovat varsin intiimejä.