Nämä nakukuvat veivät Miss America -tittelin vuonna 1984

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1984 maailma oli monin tavoin varsin erilainen kuin nykyisin, mutta suhtautuminen missikruunun ja nakukuvien yhteensopivuuteen ei ole kuitenkaan juuri muuttunut. Viime vuonna Miss California USA Carrie Prejean menetti tittelinsä nakukuvien, valehtelemisen ja sopimusrikkomuksen takia.

Vastaavassa tilanteessa oli aikoinaan vuoden 1984 Miss America Vanessa Williams, josta tuli sittemmin suosittu julkkistähti. Harva kuitenkaan muistaa, että hän menetti missikruununsa ja -tittelinsä poseerattuaan siihen aikaan todella rohkeissa alastonkuvissa. Nykyisin vastaavia näkee päivittäin viihdelehdissä, mutta Penthouse-lehdessä julkaistut kuvat olivat aikoinaan todella rajuja. Katso kuvat tästä.

Vanessa Williams on samalla takavuosien elävä esimerkki siitä kuinka nakuskandaalista selviää kunnialla. Skandaali nimittäin nosti hänet kansainvälisesti tunnetuksi tähdeksi, ja hän teki sittemmin näyttävän uran televisiossa, teatterissa ja elokuvissa. Aivan viime vuosilta vastaavia esimerkkejä ovat muiden muassa Paris Hilton, Vanessa Hudgens ja Ashley Greene. Heistä jokainen nousi Hollywoodin A-sarjaan vasta alastonkuviensa ”vuodettua” internetiin.