Televisiohottis Eliza Dushku muodokkaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa televisiosarjoissa ja elokuvissa urallaan näytellyt Eliza Dushku nähtiin taannoin The Alphabet Killer -elokuvassaan yläosattomissa. Bikineissä ja nakunakin viime aikoina poseerannut kaunotar kuohutti taannoin myös puheillaan hirvenmetsästyksestä.

Suositun Dollhouse-sarjansa toimintakohtauksen kuvauksissa loppuvuodesta loukkaantunut Eliza Dushku nähdään nyt poseeraamassa Maxim-lehden näyttävissä kuvissa. Muodokas näyttelijäkaunotar pitää vaatteet yllään, mutta se ei kuvia juuri viilennä. Katso kuvat tästä.

27-vuotias Eliza Dushku on nähty muiden muassa Buffy – vampyyrintappaja, Ruma Betty, Angel, 70’s Show ja Pelastaja -televisiosarjoissa sekä Tosi valheita -elokuvan tähtenä. Siinä hän näytteli Arnold Schwarzeneggerin tyttären roolia. Parhaillaan Dushku näyttelee Dollhouse-sarjassa ja toimii samalla myös sarjan tuottajana.