Candice Swanepoel on yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi mallimaailman kuumista nousevista nimistä oli viime vuonna Candice Swanepoel, joka alkaa hiljalleen olla jokaviikkoista täytettä viihdelehtienkin sivuilla. Eteläafrikkalainen kaunotar on komeillut jo lukuisten lehtien mallikuvissa ja hänet kiinnitettiin myös Victoria’s Secret -malliston kasvoksi.

Vaaleakutrinen ja ruskeasilmäinen Candice Swanepoel nähdään tällä kertaa todellisessa kuvakimarassa, sillä parin päivän sisällä hänen seksikkäitä kuviaan on julkaistu lukuisissa lehdissä ympäri maailmaa. Näyttävissä kuvissa Candice nähdään poseeraamassa täysissä pukeussa sekä alusvaatteisillaan ja yläosattomissa. Katso kuvat tästä ja tästä.

21-vuotias Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta, ja ura sai lentävän lähdön. Pian mallikaunotar koristikin jo muiden muassa Kreikan Vogue-lehden kansikuvaa. 16-vuotiaana hän tienasi kuvaussessioistaan jo 5.000 euroa päivässä. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla muiden muassa Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.