Jay-Z paljasti: Eminem käyttää luotiliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyneimpiin hiphop-tähtiin lukeutuva Eminem pelkää tulevansa murhatuksi kuten hänen lukuisat kollegansa. Tästä syystä hän käyttää luotiliivejä vaatteidensa alla. Hiphop-moguli Jay-Z kommentoi nyt asiaa lehtihaastattelussa ja totesi olevansa pahoillaan siitä, että Eminemin yllä ”roikkuu tumma pilvi”.

Jay-Z ja Eminem tekivät yhteistyötä vuonna 2003, jolloin Eminem oli uransa huipulla The Eminem Show -albuminsa merkeissä. Beyonce Knowlesin nykyinen aviomies kertoo huomanneensa Eminemin vaatteiden alla olleen luotiliivin halatessaan kollegaansa.

– En ole koskaan edes kertonut tästä hänelle, mutta muistan kuinka Eminem tuli studioon kun teimme The Black Album -levylle Moment Of Clarityä, jonka hän tuotti. Siinä oli Eminem. Vuonna 2003 hän oli maailman suurin räppäri ja hän oli myynyt maailmanlaajuisesti jotain 20 miljoonaa levyä tai jonkun muun aivan naurettavan määrän, Jay-Z hehkuttaa Interview-lehden tuoreessa haastattelussa.

– Mutta kun hän tuli studioon, muistan kuinka halasin häntä ja tunsin että hänellä oli yllään luodinkestävät liivit. En voinut ymmärtää että olisin itse joskus niin menestynyt. Tarkoitan, että hän oli kaveri joka rakasti räppiä ja halusi menestyä. Mutta kun hän lopulta menestyi, hänen ylleen ilmestyi tumma pilvi. Hän pelkäsi kävellä vapaasti New Yorkissa. Kun hän sai kaiken, hän oli menestyksensä vanki. Se on surullista.