Julia Roberts ja Tom Hanks vauhti päällä gaalaillassa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntainen Golden Globe -palkintogaala keräsi Hollywoodin ytimeen sankan joukon supertähtiä. NBC-kanavan järjestämän tapahtuman nimekkäät vieraat ja jopa illan juontaja Ricky Gerwais sivalsivat kuitenkin samaista kanavaa kerta toisensa jälkeen sen keskusteluohjelmia koskevan kiistan johdosta.

Hyvällä juhlatuulella olivat myös Julia Roberts ja Tom Hanks seurueineen. Heidät saatiin lopulta tapahtuman punaisella matolla myös televisiolähetyksen haastatteluun. Sateisessa säässä molemmat supertähdet aloittivat kuitenkin haastattelun kuittailemalla NBC-kanavalle, kuten olemme jo aiemmin voineet viihdeuutisista lukea. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Haastattelija pyrki tekemään kaikkensa, jotta keskustelu kääntyisi NBC-kanavalle suunnattujen vitsailujen sijaan muihin asioihin.