Kohu-Oonan mallipomo kolaroi parkkipaikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan MNG Model Management -mallitoimiston johtaja Kim Rusi joutui maanantaina peltikolariin Vantaalla sijaitsevan kauppakeskuksen parkkipaikalla. Rytäkästä selvitiin kuitenkin peltivaurioin, eli henkilövahingoilta vältyttiin.

– Tieto pitää valitettavasti paikkansa. Olin lähdössä Vantaan Tammiston kauppakeskuksen parkkipaikalta ja auto oli jäänyt kiinni huonosti aurattuun parkkiruutuun, Kim Rusi kommentoi Staralle.

– Kaasutin muutaman kerran voimakkaammin, että auto olisi irronnut kinoksesta ja irtosihan se, mutta epäonnekseni sen verran vauhdikkaasti, että se liukui samantien takana olleen henkilöauton puskuriin. Kumpikin auto sai törmäyksessä näkyvät kolhut. Asia on sovittu autonomistajan kanssa ja asia on näin ollen hyvässä yhteishengessä saatu sovittua, Rusi jatkoi.

MNG Model Management edustaa muiden muassa Miss Suomi -kilpailuista taannoin myymälävarkautensa takia vetäytynyttä Oona Karetta sekä hänen tilalleen suoraan finaalikymmenikköön astellutta Minna Nikkilää.