Maailmanhistorian kuvauksellisin kaunotar valittiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittimiesten viime vuonna maailman seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi äänestämä laulaja Cheryl Cole, entinen Cheryl Tweedy, on nyt saanut myös uuden tittelin. Hänet on nimittäin rankattu maailman kuvauksellisimmaksi naiseksi.

Girls Aloud -yhtyeestä tunnetuksi tullut, mutta sittemmin soolouraa laulajana, realitytuomarina ja mallina tehnyt Cheryl Cole voitti Nikon-kameramerkin järjestämän äänestyksen, jossa 4.000 naista kertoi mielipiteensä kuvauksellisimmasta kaunottaresta. Katso kuvat Cherylistä tästä.

Cheryl Cole, entinen Cheryl Tweedy, voitti äänestyksen selvällä erolla toiseksi tulleeseen Audrey Hepburniin ja kolmanneksi sijoittuneeseen Angelina Jolieen. Neljänneksi sijoittui Beyonce ja viidenneksi Prinsessa Diana. Kymmenen kärkijoukkoon mahtuivat myös Marilyn Monroe, Catherine Zeta-Jones, Megan Fox ja Grace Kelly.

23-vuotiaana avioitunut Cheryl kertoi taannoin ettei ole katunut aviolittoaan ja että hän menetti neitsyytensä jo 15-vuotiaana. Lisäksi kaunotar paljasti ettei hänellä ole koskaan ollut yhden illan suhdetta.

– En oikeastaan. Kaikki perheeni naiset ovat tehneet samoin. Minulla oli ollut vain kolme pidempää ihmissuhdetta ennen kuin tapasin Ashleyn. Minulla on hieman vanhanaikainen mielenlaatu ja pidän siitä että sitten kun olen 33-vuotias, Ashley ja minä olemme olleet naimisissa jo kymmenen vuoden ajan.

Taannoin listaennätyksiä ensimmäisellä soolosinglellään rikkonut tähti kertoi viime kuussa harkitsevansa musiikkiuran jättämistä menestyksestä huolimatta. Hän haluaa keskittyä nyt perheeseen. Nykyisin X-Factor -ohjelman tuomarina toimiva Cole sai kuitenkin huiman palkankorotuksen televisiopestistään, joten näillä näkymin lasten saaminen saa vielä odottaa.