Conan O’Brienin ohjelmaa kaupataan eniten tarjoavalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeisiä päiviä tällä viikolla Conan O’Brienin luotsaamana esitettävä The Tonight Show on ollut selkeästi alkuvuoden kohutuin televisio-ohjelma. Nyt ohjelma on pantu myyntiin suosittuun Craigslist-nettihuutokauppaan.

Conan O’Brien on itse sivaltanut ohjelmassaan päivittäin rajusti NBC-kanavaa, jonka päätösten takia televisiotähti sai lopulta lähtöpassit. Nyt hän tai joku myy ohjelman sisäpiiristä on päättänyt hauskuttaa muita panemalla koko ohjelman myyntiin. Craigslist-palvelussa kaupataan nimittäin ”Hädin tuskin käytettyä myöhäisillan keskusteluohjelmaa” ja pyydetään antamaan siitä tarjous tai vaihtamaan ohjelma Coldplay-yhtyeen keikkalippuihin.

Kaupattavan ohjelman tarkemmissa tiedoissa sivalletaan muutenkin NBC-kanavaa, sillä siinä todetaan, että ohjelma on suunniteltu esitettäväksi kello 23.35, mutta se voidaan halutessa siirtää helposti toiseenkin ajankohtaan. Ehtona on kuitenkin, että kauppaa seuraavana torstaina ohjelmaan pitää kutsua Barry Manilow. Ohjelman yhtye on myynnissä erikseen. Ilmoituksen liitteenä on valokuvia studiosta pimeässä ja huonekalut peitettynä, eli ilmoituksen tekijä lienee joku sisäpiiristä.