Nyt kisataan Kitarasankarin tittelistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ensimmäisen Kitarasankari-tittelin voittajan haku on alkanut. Kisaan voivat osallistua kaikki yil 18-vuotiaat harrastajat tai ammattilaiset kitarasankarit.

Kitarasankarit-kisaan voi osallistua kolmella eri tavalla: lähettämällä YouTube –taltioinnin, perinteisen video- tai DVD–taltioinnin, tai osallistumalla johonkin kolmesta klubitapahtumasta, jotka pidetään Helsingin, Tampereen ja Turun Amarilloissa helmi- ja maaliskuun aikana. Alkukarsintaan voi osallistua 19. maaliskuuta 2010 saakka. Kilpailijoille on määritelty 18 vuoden alaikäraja, mutta ei yläikärajaa. Kilpailuun voivat osallistua sekä ammattilaiset että harrastajat.

Alkukarsintojen jälkeen on vuorossa semifinaali, joka pidetään Turussa Hamburger Börs -ravintolassa huhtikuun puolivälissä. Silloin valitaan osallistujat Raision finaaliin, joka järjestetään lauantaina 22. toukokuuta. Voittajan valintaan osallistuvat sekä raati että yleisö. Säestysbändinä on Lenni-Kalle Taipaleen kokoonpano ja juontajana Mato Valtonen. Kisaviikonlopun ohjelma vierailijoineen julkistetaan helmikuun alkupäivinä.

Kilpailun säännöt, Kitarasankarin ihanneprofiili ja tarkemmat ohjeet löytyvät osoitteesta www.kitarasankari.fi.