Onko tämä tosiaan Tokio Hotel -yhtyeen mieslaulaja?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinityttöjen supersuosiosta parhaillaan nauttivan Tokio Hotel -yhteen keulahahmo ja toinen perustajajäsen Bill Kaulitz tunnetaan varsin naisellisesta ulkonäöstään. Nyt nuori mies on ottanut vastaan todellisen haasteen ja osallistunut muotinäytökseen.

Suosikkilaulaja nähtiin eilen tiistaina catwalkilla DSquared2-miestenvaatteiden syksy/talvi 2010 -muotinäytöksessä Milanossa, Italiassa. Poppari itse kertoi WWD-julkaisulle jännittäneensä tilaisuutta kovasti etukäteen. Se ei välttämättä ollutkaan ihme, sillä Bill puettiin perin erikoiseen riikinkukko-punk-henkiseen asuun. Katso kuvat tästä.

Tokio Hotel -yhtyeen perustivat kaksoisveljet Bill ja Tom Kaulitz. He esiintyivät kotikaupungissaan Magdeburgissa vuonna 2001, jossa he tapasivat Gustav Schäferin ja Georg Listingin. Nelikon keskinäinen kiinnostus samantyyppiseen musiikkiin johti Devilish-yhtyeen perustamiseen. Vuonna 2003 poikia koitti onnenpotku, kun Universal Musicin Saksan edustaja tarjosi heille levytyssopimusta. Samalla yhtyeen uudeksi nimeksi tuli Tokio Hotel. Yhtye nousi myös suomalaisten fanien suosikiksi vuoden 2008 alussa, kun yhtyeen kolmannen albumin ensimmäinen sinkku Übers Ende der Welt nousi radiolistoille.