Conan O’Brienin viimeiset vieraat paljastettiin – viimeinen lähetys huomenna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sopimussotkut NBC-kanavalla esitettävän Conan O’Brienin The Tonight Show -keskusteluohjelman ympärillä jatkuvat edelleen, kun sopimusneuvottelut Conanin erosta ovat parhaillaan pattitilanteessa. Ohjelman loppuminen on kuitenkin lähes varmaa.

Tänään MSNBC-uutispalvelu kertoi, että tuotantotiimin mukaan Conan on varannut viimeisen vieraansa perjantain lähetystä varten, eikä seuraavalle viikolle ole enää kutsuttu vieraita. Normaalisti vieraat on kutsuttu ohjelmaan noin viikkoa etukäteen.

Tämä viittaa vahvasti siihen, että ohjelman tekeminen päättyy huomenna. Conanin viimeisinä vieraina nähdään perjantain lähetyksessä Tom Hanks ja Will Ferrell. Heistä Ferrell oli vieraana Conanin ensimmäisessä The Tonight Show -lähetyksessä.

Ohjelman tuotantotiimi on ymmärrettävästi käärmeissään tilanteesta, jossa heidän tulevaisuutensa on edelleen epävarma.

– Emme viime viikonloppua tienneet mitä hittoa täällä tapahtuu, emmekä tiedä vieläkään. Muutimme perheidemme ja lastemme kanssa New Yorkista tänne Los Angelesiin, emmekä ole lainkaan varmoja että meistä pidetään huolta. Oletamme, että tämä on viimeinen viikkomme. Olen soitellut ystävilleni New Yorkiin ja kysellyt olisiko siellä tarjolla töitä, nimetön työntekijä kertoi julkaisulle.