Hiphop-tähti Flavor Flav auto-onnettomuudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Public Enemy -yhtyeestä aikoinaan tunnetuksi tullut kellokalle ja sittemmin myös realitytähtenä televisiossa nähty Flavor Flav, oikealta nimeltään William Jonathan Drayton Jr., on joutunut auto-onnettomuuteen Las Vegasissa. Eilen tapahtuneessa kolarissa kukaan ei loukkaantunut vakavasti.

Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan poliisit kutsuttiin paikalle tutkimaan kahden auton kolaria. Vielä ei ole tiedossa oliko Flavor Flav toisen onnettomuusauton kuljettaja vai matkustaja. Ajoneuvot vaurioituivat rytäkässä niin, että ne jouduttiin hinaamaan paikalta.

Flavorin tavaramerkki on hänen kaulassaan roikkuvat erilaiset suurikokoiset viisarikellot. Myös hänen purukalustonsa hakee vertaistaan, sillä se hohtaa kultaisena. Mikrofonin lisäksi hänen instrumenttejaan ovat piano, rummut ja kitara. Hän levytti vuonna 1999 soololevyn, mutta sitä ei koskaan julkaistu. Public Enemyn kulta-aikaan Flavor Flav tunnettiin myös ”Yeaaah-boyeeee!” huudoistaan.

Flavor on deittaillut mm. tanskalaista näyttelijä Brigitte Nielseniä Strange Love ja Surreal Life tosi-tv-ohjelmissa. Viime vuonna heidät nähtiin Flavor Of Love -sarjassa. Nielsen on puolestaan näytellyt muun muassa elokuvissa Rocky IV, Cobra ja Beverly Hillsin kyttä 2.