Conan saa 33 miljoonan ja henkilökunta 12 miljoonan eropaketit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiokanava NBC ja Conan O’Brien ovat viimein päässeet sopuun televisiotähden erosta. Conan managereineen sai neuvoteltua itselleen ja myös henkilökunnalleen varsin rahakkaan sopimuksen.

Tänään amerikkalaisissa televisioruuduissa nähdään Conanin The Tonight Show -ohjelman viimeiseksi jäävä jakso, jossa vieraina ovat Tom Hanks ja Will Ferrell. Vain seitsemän kuukautta kestänyt pesti The Tonight Show -ohjelman isäntänä päättyi nolosti, kun kanava halusi vaihtaa sen mielestä liian vähän katsojia keränneen ohjelman myöhäisiltaan. Tähän O’Brien ei kuitenkaan suostunut.

Eilen useat amerikkalaismediat vahvistivat, että Conan O’Brien ja NBC ovat päässeet sopuun tähden erosta. Yhteensä 45 miljoonan arvoinen sopimus tuo Conanille 33 miljoonaa dollaria ja hänen henkilökunnalleen yhteensä noin 12 miljoonan erorahat. Summa jaetaan kahdensadan ihmisen kesken, joten jokainen heistä saa keskimäärin 60 000 dollaria. Suurin osa kuvausryhmästä muutti viime keväänä Conanin mukana New Yorkista Los Angelesiin.