Mariah Carey sai poptähden purskahtamaan itkuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suhteellisen tuoreet pop-idolit ovat viime aikoina kertoneet ahkerasti kuinka he ovat omasta supersuosiostaan huolimatta menneet sekaisin tavatessaan omia idoleitaan, eli hieman vanhempia supertähtiä.

Esimerkiksi viihdelehti Staran tuoreessa haastattelussa yksi Yhdysvaltojen suosituimmista tähdistä, Taylor Swift, hehkutti kuinka laulaja Shania Twain oli tiennyt hänet nimeltä.

– Tapasin Shania Twainin Country Music Awards -gaalassa. En voinut uskoa sitä. Se oli uskomatonta! Hän tuli luokseni ja esitteli itsensä minulle. Olin todella hämmästynyt, että hän tiesi kuka olin, Taylor hehkutti Staralle.

Nyt myös brittitähti Pixie Lott on paljastanut samanlaisen kokemuksen. Hänen suosikkinsa on aina ollut erityisesti laulaja Mariah Carey, ja viimein Pixie sai myös tavata henkilökohtaisesti suuren idolinsa Lontoossa järjestetyissä juhlissa. Tuolla hetkellä hän ei kuitenkaan kyennyt pidättelemään kyyneleitään.

– Pikkutyttönä kuuntelin paljon äitini levyjä ja lauloin Mariah Careyn balladeja. Nyt olen tavannut Mariahin. Hän järjesti juhlat Lontossa ja minä pääsin tapaamaan häntä. Luulin että se olisi ollut helppoa, koska olen tavannut niin paljon ihmisiä, mutta aloin vuodattamaan kyyneleitä kun kättelin häntä. Se oli niin noloa, mutta oli niin ylitsevuotavan iloinen. Hän on ollut idolini lapsesta saakka, Pixie Lott kertoi The Sun -lehden mukaan.