Zoe Saldanan paidasta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Massiivisen Avatar-elokuvan naispääosassa nähtävä näyttelijäkaunotar Zoe Saldana on noussut elokuvan menestyksen myötä Hollywoodin seuratuimpien naistähtien joukkoon ja viihdelehtien otsikoihin. Nyt hänet nähdään seksikkäissä lehtikuvissa.

Hollywoodin kuumimpiin tähtiin nykyisin lukeutuva tumma kaunotar on poseerannut jo useampaan otteeseen näyttävissä bikini- ja uimapukukuvissa sekä hiukan peittävämmissäkin asuissa. Nyt asu peittää kuitenkin hieman vähemmän, zillä Zoe Saldana poseeraa verkkoon päätyneissä kuvissa läpinäkyvässä paidassa. Katso kuvat tästä.

31-vuotias amerikkalaissyntyinen Zoe Saldana on näyttelijäurallaan tähdittänyt muiden muassa elokuvia Terminaali, Pirates Of The Caribbean ja Star Trek. Hänen ensimmäinen näkyvämpi roolinsa oli 90-luvun lopussa Kova laki -televisiosarjassa. Neitokaisen vähemmän mairitteleviin projekteihin lukeutuu esimerkiksi Britney Spearsin kanssa tehty Crossroads. Zoe Saldana on ollut rooleistaan jo lukuisia kertoja ehdolla useissa palkintogaaloissa.