Tanssii tähtien kanssa -hottis kuumissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian Tanssii tähtien kanssa -realityohjelman kilpailijana parhaillaan saarivaltiossa kovasti otsikoissa oleva Hayley Newton nähdään nyt alusvaatekuvissa, kun tanssiohjelman suosikkihottis suostui poseeraamaan paljastavissa otoksissa lehden sivuilla.

BBC-kanavan ohjelman pariin miehiä kovasti lauantaisin vetävä kaunotar todistaa kuvillaan, että tanssitähden vartalo on huippukunnossa. Katso kuvat tästä. Maineikkaassa italialaisessa tanssikoulussa oppinsa saanut Hayley Newton kommentoi News Of The World -lehden haastattelussa samalla myös omaa vartaloaan ja paljasti pitävänsä erityisesti takapuolestaan.

– Paras fyysinen ominaisuuteni on takapuoleni! Olen perinyt sen ja olen siitä hyvin kiitollinen, Hayley Newton paljasti.

27-vuotias Hayley Newton on aiemmin toiminut myös koreografina muiden muassa Take That -yhtyeelle. Lisäksi hänessä on myös näyttelijän vikaa, sillä kaunotar on ollut esiintymässä lukuisissa musikaaleissa.

– Huonoimmat tapani ovat lantioni liiallinen heiluttaminen ja hiusteni kieputtaminen. Pelkään myös kaatumista esityksen aikana. Olen kompuroinut lavalla, mutta en ole vielä koskaan kunnolla kaatunut. Pidän naisellisista tansseista, mutta pelkään hiphopia, Newton lisäsi.