Johnny Deppin väitetään kuolleen onnettomuudessa – taas kerran

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Johnny Depp on tänään kulovalkean tavoin levinneiden huhujen mukaan kuollut. Useissa vähemmän tunnetuissa verkkolehdissä uutisoitujen ”tietojen” mukaan hänen väitetään menehtyneen auto-onnettomuudessa Bordeauxissa, Ranskassa. Samasta huhusta on tosin liikkeellä myös versio, jossa Deppin ruumis olisi löydetty hänen Pariisin kodistaan.

Kyseessä on kuitenkin ainoastaan perätön huhu, sillä muiden muassa The Huffington Post -verkkolehden mukaan Johnny Depp elää ja voi hyvin. Tällä kertaa perättömät huhut levisivät aikaisempaa nopeammin yhteisöpalvelujen, kuten muiden muassa Facebookin ja Twitterin välityksellä.

Supertähti ei ole nyt ensimmäistä kertaa kuolinhuhujen kohteena. Vuonna 2004 hänen väitettiin menehtyneen vakavassa auto-onnettomudessa Ranskassa, kun tien vieressä ollut kaide tunkeutui törmäyksen voimasta auton sisään.

Erakoksi itseään nykyisin luonnehtiva Johnny Depp asuu tyttöystävänsä Vanessa Paradisin ja kahden lapsensa kanssa Ranskassa. Hän kertoi viime viikolla saksalaiselle radioasemalle poistuvansa asunnostaan vain silloin kun se on ehdottoman tärkeää.