Tässä on huippumallien kuumin bikinipeppu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosituimpien huippumalleihin joukkoon viime vuoden aikana noussut Alessandra Ambrosio on parhaillaan uransa huipulla, vaikka sai äskettäin perheenlisäystä. Hän synnytti elokuussa perheeseensä Anja Louise Ambrosio Mazur -nimisen pienokaisen. Perheenlisäyksellä oli ainoastaan positiivinen vaikutus hänen suosioonsa.

Alessandra pääsi ennätysnopeasti eroon odotuksen aikana kerääntyneistä kiloistaan, ja palasi catwalkeille ja mallikuviin jo muutaman viikon kuluttua synnytyksestä. Nyt Alessandra Ambrosio on ikuistettu upeisiin bikinikuviin hänen lomaillessaan St. Bartsin paratiisisaaren maisemissa. Neitokainen nähdään kuvissa muiden muassa ottamassa aurinkoa ja melomassa surffilaudalla. Katso kuvat tästä.

Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta ja Victoria’s Secret -mallina tunnetuksi tullut 27-vuotias Alessandra Ambrosio on viime aikoina poseerannut myös alastomana esimerkiksi Bruno-leffahahmon kanssa. Alessandra valittiin viime vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa nykyisin seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.