BB-Risto kohtaa wrestling-kehässä Norjan mestarin

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Mister Finland -kisoista ja Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut BB-Risto Kuoppala on sittemmin vaihtanut nimensä Johnnyksi ja palannut rakkaan harrastuksensa pariin, eli showpainijaksi. Hänet nähtiin wrestling-ottelussa jo viime syksynä ottelemassa kanadalais-suomalaista Starbuckia vastaan.

Tuolloin Johnny “The Saint” McMetal voitti ottelun teknisellä diskauksella ja menetti rytäkässä hampaansa.

Nyt suunnitelmissa on jälleen uusia otteluita. McMetal ottelee nimittäin 20. helmikuuta Helsingin Kaivohuoneella järjestettävässä FCF Wrestling -tapahtumassa norjalaista Gabriel Antonikia vastaan. Hän on maansa hallitsevan mestariparivaljakon toinen osapuoli. Alla olevassa videossa Antonik nähdään ottelemassa viime toukokuussa Raumalla.