Katy Perry tylytti Idol-laulajia – Simon Cowell tyrmistyi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun American Idol -realityohjelman parhaillaan käynnissä olevalla tuotantokaudella tuomaristossa nähdään tuttuun tapaan myös julkkistähtiä, kuten esimerkiksi laulajat Avril Lavigne ja Katy Perry. Eilen Los Angelesissa kuvatuissa jaksoissa molemmat olivat mukana, ja supertähtien toiminta yllätti monet laulajat ja muut tuomarit.

Avril Lavigne ja Katy Perry näyttivät nimittäin koelaulajille kaapin paikan tylyttämällä laulajia antaumuksella. People-lehti kertoi tänään, että jopa pelätty päätuomari Simon Cowell olisi päästänyt jatkoon sellaisia kilpailijoita, joiden haaveet Idol-menestyksestä popparit hautasivat. Simonin kerrotaan olleen tyrmistynyt popparien ärhäköistä kommenteista. Jatkoon onnistui kuitenkin pääsemään muutama kilpailija.

Koelaulujen lisäksi kuvauksissa nähtiin myös tuomariston sisäistä kädenvääntöä, kun Katy Perry ja vakiotuomari Kara DioGuardi ottivat sanallisesti yhteen. Lopulta julkkisnaisten sanaharkka yltyi siihen pisteeseen, että Kara uhkasi heittää cokikset Perryn kasvoille, ellei tämä olisi hiljaa.