Penelope Cruzin antava rintavako pysäyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu latinotähti Penelope Cruz on ollut viime päivinä paljon julkisuudessa julkkisjuhlien ja mystisesti suurentuneiden rintojensa merkeissä. Nine-elokuvan tähti on jälleen vauhdittanut huhuja näyttävällä asullaan.

Penelope kuvattiin nimittäin muutama päivä sitten Screen Actors Guild -järjestön juhlissa avonaisella kaula-aukolla varustettuun pikkumustaan pukeutuneena. Asun yläosa oli varsin antava, joten miesten katseet tuskin kulkivat neitokaisen ohi pysähtymättä ainakin ohikiitäväksi hetkeksi. Katso kuvat tästä.

Pedro Almodovarin Särkyneet-elokuvassa alastomanakin nähty 35-vuotias Penelope Cruz on ollut viime aikoina sitkeiden kihlaushuhujen kohteena, sillä hänen ja miesystävänsä Bardemin epäillään kihlautuneen huhtikuussa. Julkkispari on ikuistettu jo useita kertoja romanttisissa tunnelmissa yhdessä niin kaupungilla kuin rannallakin. Ensimmäisen kerran julkkisparin suhteesta huhuttiin jo 17 vuotta sitten, kun molemmat tähdittivät Jamon Jamon -elokuvaa. Tuolloin heidän kerrottiin harjoitelleen elokuvan seksikohtauksia myös tosielämässä.