Marisa Miller liekehtivän kuumissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen tiimalasivartaloinen bikinimalli Marisa Miller äänestettiin Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta vuoden 2010 maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi. Toissa vuonna hän poseerasi alastomana Room 23 -kuvakirjassa ja useiden lehtien sivuilla. Taannoin hänelle ehdotettiin leikkimielisesti jopa Nobelin seksikkyyspalkintoa.

Viime kesästä saakka hiljaiseloa pitänyt Marisa Miller alkaa taas hiljalleen näkyä otsikoissa ja näyttävissä kuvissa. Nyt hän poseeraa Victoria’s Secret -merkin uuden Love Rocks -hajuveden liekehtivän kuumissa mainoskuvissa, joiden teemana on tuoksun nimen mukaisesti rock. Katso kuvat tästä.

31-vuotias Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on poseerannut usein muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin sekä life style -lehtien kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.