Marisa Miller esitteli piukan peppunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen tiimalasivartaloinen bikinimalli Marisa Miller äänestettiin Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta vuoden 2010 maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi. Taannoin hänelle ehdotettiin leikkimielisesti jopa Nobelin seksikkyyspalkintoa.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka mallimaailmassa on liikkunut huhuja Marisan potkuista Victoria’s Secretin mallina, mutta yhtiön johtaja Ed Razek kiisti väitteet. Nyt väitteiden tueksi on julkaistu myös kuvamateriaalia, joissa Marisa Miller esittelee malliston alusasuja. Katso kuvat tästä. Äskettäin hän poseerasi myös Victoria’s Secret -merkin uuden Love Rocks -hajuveden liekehtivän kuumissa mainoskuvissa, joiden teemana on tuoksun nimen mukaisesti rock. Katso kuvat tästä.

31-vuotias Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on poseerannut usein muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin sekä life style -lehtien kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.