Marisa Miller on edelleen Victorian enkeli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen tiimalasivartaloinen bikinimalli Marisa Miller äänestettiin Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta vuoden 2010 maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi. Toissa vuonna hän poseerasi alastomana Room 23 -kuvakirjassa ja useiden lehtien sivuilla. Taannoin hänelle ehdotettiin leikkimielisesti jopa Nobelin seksikkyyspalkintoa.

Viime kesästä saakka hiljaiseloa pitänyt Marisa Millerin ura nousi rakettimaisesti, kun hänet kiinnitettiin vuonna 2008 Victoria’s Secret -merkin Enkeliksi yhdessä Adriana Liman ja Karolina Kurkovan kanssa. Viime viikkoina mallimaailmassa on liikkunut huhuja, joiden mukaan Marisa Miller olisi saanut potkut Victoria’s Secret -merkin Enkelin pestistä. Nyt huhut on kuitenkin kumottu perättöminä. Alusvaatemerkin johtaja Ed Razek kiisti väitteet.

Äskettäin hän poseerasi Victoria’s Secret -merkin uuden Love Rocks -hajuveden liekehtivän kuumissa mainoskuvissa, joiden teemana on tuoksun nimen mukaisesti rock. Katso kuvat tästä.

31-vuotias Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on poseerannut usein muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin sekä life style -lehtien kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.