Scarlett Johansson viettelevänä sängyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Scarlett Johansson on jättänyt elokuvaprojektit ainakin toistaiseksi taakseen, sillä hän keskittyy nyt leffojen sijaan Broadway-näytelmään. Kaunottarella on parhaillaan naispääosa Arthur Miller kirjoittamassa A View From The Bridge -esityksessä.

Kiireistään huolimatta kaunotar on ehtinyt poseerata viime aikoina myös mainoskuvissa. Hän on tehnyt esimerkiksi espanjalaiselle Mango-vaatemerkille jo parikin kampanjaa. Tuoreimman kampanjan kuvissa Johansson nähdään muiden muassa makoilemassa viettelevänä sängyllä yöpuvussaan. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Scarlett joutui tukalaan tilanteeseen, kun hänen vastanäyttelijänsä Santino Fontana loukkaantui vain viikkoa ennen ensi-iltaa. Miespääosaa näytelmässä esittäneen tähden loukkaantuminen tapahtui vieläpä näytelmän ennakkonäytöksessä. Hänen tilalleen Rodolphon rooliin kiinnitettiin kuitenkin pikavauhdilla Morgan Spector.

Uusimmat