Amy Winehouse tuli kaapista: Olen biseksuaali!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Amy Winehouse on paljastanut ystävilleen pitävänsä miesten lisäksi myös naisista. Poppari on kertonut olevansa biseksuaali ja olleensa romanttisissa suhteissa myös naisten kanssa.

– Pidän myös tytöistä. Minulla on ollut suhteita toisten naisten kanssa, mutta se ei tarkoita ettenkö rakastaisi Blakea, Winehouse paljasti ystävilleen The Sun -lehden mukaan.

– Naisten kanssa olemisessa on jotain todella tyydyttävää. En välitä, mitä ihmiset sanovat siitä, että olen bi. Teen niinkuin minusta hyvältä tuntuu, Winehouse on kertonut ystävilleen.

Winehouse seurustelee nykyisin jälleen entisen aviomiehensä Blake Fielder-Civilin kanssa. Pari meni naimisiin vuonna 2007 ja erosi jo vuonna 2009. Heidän huhuttiin suunnittelevan uudelleen häitä, mutta viime aikoina parin suhteesta on jälleen liikkunut ristiriitaisia tietoja.

Vankilassakin istuneen Fielder-Civilin huhuttiin aikaisemmin tässä kuussa tapailevan 17-vuotiasta transseksuaalia. Fielder-Civilin on kerrottu aloittaneen suhteen tietämättä naiseksi pukeutuvan Mia McHughin olevankin oikeasti mies.