Christina Aguileran antava kaula-aukko pysäytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Christina Aguilera on viettänyt pitkään hiljaiseloa otsikoista, mutta nyt hän on jälleen aktivoitunut. Vaaleat hiuksensa lyhyiksi leikannut laulaja on viime päivinä poseerannut selvästi vähemmissä vaatteissa kuin aiemmin. Hän on myös laihtunut huomattavasti muutamassa kuukaudessa, joten uutta hoikistunutta vartaloa kelpaa esitellä.

Erityisen näyttäviin asuihin viime aikoina pukeutunut Christina Aguilera kuvattiin jälleen viikonloppuna pintaa paljastavassa asussa. Hän saapui juhlapaikalle tummansininen takki yllään, mutta takista huolimatta hänen hopeanharmaa toppinsa pysäytti hänet huomanneiden miesten katseet. Paidan kaula-aukko oli nimittäin tällä kertaa harvinaisen antava. Katso kuvat tästä.

Ensimmäisen kerran laulajatähti kuvattiin huimasti laihtuneena uudenvuoden juhlissa Las Vegasissa. Poppari vietti tuolloin iltaa yhdessä ystävänsä, julkkistähti Nicole Richien kanssa. Christina Aguilera on esiintynyt viime aikoina niin aktiivisesti julkisuudessa, että pian häneltä lienee odotettavissa uusia julkistuksia.