Eläkeläiset myöntää: ”Häviö v*****a!”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Euroviisuissa viikonloppuna kisannut ja lopulta vasta kolmanneksi sijoittunut Eläkeläiset kiittää tänään julkisesti fanejaan ja äänestäjiään kannustuksesta Euroviisu-kampanjan aikana.

– Kaiken se antaa… kaiken se kestää, nimittäin humppa! Häviö v*****a aina, mutta jos laittaa itsensä täysillä peliin, niin ei voi olla katkera. Toivotamme myös Kuunkuiskaajille parasta mahdollista onnea Osloon. Suomalaisuuden lippu pysyy takuulla korkealla ja haitari on matkassa, Eläkeläiset toteavat tiedotteessaan.

Eläkeläisten kokoelma Humppabingo on parhaillaan kaupoissa. Helmikuussa julkaistaan myös remasteroitu uusintapainos Humpan kuninkaan hovissa –albumista koreilla digikuorilla. YouTubessa on puolalaisten fanien version Hulluna humpasta –kappaleesta puolaksi. Videon voi katsoa tästä tai artikkelin alta.

Eläkeläiset nähdään lähiaikoina keikoilla seuraavasti:

12.3. Vantaa, Tulisuudelma13.3. Wroclaw, Wytwornia Filmow Fabularnych16.4. Hampuri, Markthalle17.4. Hannover, Faust18.4. Bielefeld, Kamp21.4. Bochum, Langendrehen22.4. Regensburg, Kulturspeicher23.4. München, Backstage24.4. Erlangen, E-Werk25.4. Dresden, Klub Neue Mensa26.4. Jena, F-Haus27.4. Leipzig, Moritbastei28.4. Berlin, Astra12.5. Helsinki, Nosturi13.5. Kerava, Bar Kino14.5. Karlsruhe, Substage15.5. Wiesbaden, Schlachthof18.6. Seinäjoki, Provinssirock