Hotel Room Service -jättihitin esittäjä Pitbull Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2009 suurimpiin hitteihin lukeutuneen Hotel Room Service -kappaleen esittäjä Pitbull saapuu maaliskuussa konsertoimaan Suomeen. Kuubalais-amerikkalainen artisti esiintyy Helsingin The Circuksessa torstaina 4. maaliskuuta.

Suomen keikka on sallittu myös alaikäisille faneille. Keikkajärjestäjän mukaan artisti tuo Suomeen myös oman taustayhtyeensä.

Pitbullin musiikki on soinut radiokanavilla viime kesästä lähtien. Hotel Room Service -kappale on noussut todelliseksi jättihitiksi ja I Know You Want Me -singleä on katsottu YouTubessa lähes satamiljoonaa kertaa. Pitbull on tullut tunnetuksi paitsi sooloartistina myös yhteistyötään muiden muassa Lil Jonin kanssa. Pitbull julkaisi ensilevynsä M.I.A.M.I.: Money Is A Major Issue vuonna 2004. Pitbullin tuorein albumi Rebelution ilmestyi vuonna 2009.

Miamissa kuubalaiseen pakolaisperheeseen syntynyt Pitbull aloitti musiikkiuransa jo nuorena koululaisena. Hän valitsi taiteilijanimekseen Pitbull, koska kyseessä on koirarotu, joka ei anna periksi, kuten ei hänkään ole antanut elämässään periksi. Pitbullin varhaiselämä olikin täynnä monia murheita, kuten vanhempien avioero sekä hairahduksia, kuten huumeiden myyminen. Sittemmin Pitbull on noussut todelliseen menestykseen, ja myynyt kultalevyjä ympäri maailman.