X Factorin katsojaluvut romahtivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen versio maailmalla suurta suosiota takoneesta X-Factor -ohjelmasta alkoi toissaviikolla, mutta aloitusjakson jälkeen mielenkiinto ohjelmaa kohtaan romahti. Seiska uutisoi tänään, että ensimmäistä jaksoa seurasi 943.000 katsojaa, mutta viime sunnuntain määrä oli enää 766.000.

Idols-kilpailun manttelinperijä ei siis kiinnostanut katsojia enää ensimmäisen jakson jälkeen, sillä katsojamäärä putosi peräti 177.000 ihmisellä. Jukka Rossin isännöimää Xtra Factor -ohjelmaa Subilla seurasi perjantaina vain 110.000 katsojaa. Realitykilpailun tuomareina toimivat viulisti Linda Lampenius-Cullberg, musiikkivaikuttaja Gugi Kokljuschkin ja radiotoimittaja Renne Korppila.

Stara tiedusteli lukijoiltaan viime viikolla kiinnostusta uutta realityohjelmaa kohtaan. Gallupin tulos ei ollut kovin mairitteleva, sillä yli 3.600 vastaajasta vain 19 prosenttia kertoi aikovansa seurata ohjelmaa. 81 prosenttia aikoi seurata ohjelmaa ”ehkä sivusilmällä” tai ”ei todellakaan”.