Johanna Tukiainen tanssittaa myös toista pikkusiskoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kohublondi Johanna Tukiainen on kiertänyt Dolls Dancers -tanssiryhmänsä kanssa Suomen keikkapaikkoja jo pitkään. Yleensä Tukiaisen siskoksilla on totuttu tarkoittamaan Johannaa ja Juliaa, mutta jatkossa sisarusduo kasvaa trioksi.

Tänään Johanna Tukiainen kirjoitti blogissaan suuntaavansa taas keikoille, sillä hän esiintyy lähiaikoina ainakin Vaasassa ja Turussa. Tuksun mukaan keikoilla kuullaan myös Miamissa taannoin hänelle tehty uusi kappale Some Day.

Samalla Johanna Tukiainen kertoo suuntaavansa jatkossakin keikoille sekä Julia-siskonsa että tarvittaessa myös parikymppisen Jasmina-siskonsa kanssa. Äskettäin strippiklubilta potkut saanut kohujulkkis tarjoaa ravintoloihin tanssiesityksiä ja juontokeikkoja.