Duudsoneiden ohjelman hinta puoli miljoonaa jaksolta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Suomessa uutisoitiin näyttävästi kuinka suomalainen Duudsonit-ohjelma teki historiallisen sopimuksen Yhdysvaltojen MTV-kanavan kanssa. Pohjalaiset hurjapäät kuvaavat jo parhaillaan jaksoja tulevaan The Dudesons in America -ohjelmaansa.

Ensimmäiseen tuotantokauteen sisältyy kaksitoista jaksoa ja sopimuksen arvo on peräti kuusi miljoonaa dollaria. Yhden jakson arvoksi tulee siis suomalaisittain huimat puoli miljoonaa dollaria. Pelissä ovat siis suuret rahat, mutta samalla myös kulut ovat suuret. Duudsonien Juka Hildenin kommentoi asiaa YleX-kanavalle.

– Tietysti suuri osa rahoista menee kaikille näille ihmisille, ketä on alkanut pyöriä tässä meidän ympärillä. Aika nopeasti nuo rahat palavat, Hilden kertoi radiokanavalle.

Duudsonien uuden tuotantokauden jaksot nähdään myöhemminm myös Suomessa.