Meklari surffasi nakukuvia televisiolähetyksessä

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutislähetyksissä on ollut viime vuosina tapana näyttää uutistenlukijoiden taustalla myös uutishuoneen tapahtumia reaaliajassa. Sama tilanne on toistunut myös silloin, kun talousuutisissa annetaan raportteja esimerkiksi pörssistä tai pankkiiriliikkeiden konttoreista.

Nyt tällainen suora lähetys on aiheuttanut varsin nolon tilanteen australialaisen Macquarie-pankin meklarille, joka katseli huippumalli Miranda Kerrin nakukuvia samaan aikaan kun hänen kollegansa antoi raporttia uutislähetykseen. Sattumalta tietokoneen näyttö oli juuri niin päin, että huippumallin nakukuvien katselu näkyi selvästi myös televisiokatsojille. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Kyseiset Miranda Kerrin nakukuvat on äskettäin julkaistu GQ-lehdessä, ja ne löytyvät puolestaan esimerkiksi tästä linkistä.