Poptähti murtui tv-haastattelussa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Peter Andre ja povipommi Katie Price vastasivat viime vuoden likaisimmasta avioerosta, jonka aallot lyövät yhä edelleen. Katie, eli tutummin Jordan, yrittää nyt saada pohjamudissa olevan suosionsa nousuun Big Brother -kisan juuri voittaneen uuden miesystävänsä Alex Reidin varjolla.

Peter Andre oli aiemmin tänään brittiläisen Sky News -televisiokanavan haastattelussa, jossa puheeksi tuli myös Katien mahdollinen uusi avioliitto ja perheen lasten kohtalo sellaisessa tilanteessa. Erityisesti Britanniassa nykyisin huippusuosiota nauttiva Peter Andre kertoi ettei tule koskaan menettämään lapsiaan, ja että hän on valmis ryhtymään tarvittaessa vaikka oikeustaisteluun.

Asia oli hänelle kovin herkkä paikka, sillä poptähden mieli järkkyi lasten kohtalosta puhuttaessa niin, että hän murtui lähes kyyneliin. Lopulta Andre ilmoitti ettei voi jatkaa haastattelua edes muilla aiheilla ja pyysi lopettamaan haastattelun kesken. Katso video tästä tai artikkelin alta.