Tampereelle jättimäinen ilmailutapahtuma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna Helsingin Malmin lentokentällä järjestettiin massiivinen Helsinki International AirShow -ilmailutapahtuma, joka saa tänä vuonna jatkoa Tampereella. Tampere International AirShow 2010 järjestetään Tampere-Pirkkalan lentokentällä 14. – 15. elokuuta.

Tapahtumat järjestävät yhteistyössä Speed Promotion & Agency Oy ja Suomen Ilmailuliiton ry. Helsingin ilmailutapahtuma oli jättimenestys, ja paikalla vieraili peräti 72.000 katsojaa. Tuolloin Helsingin taivaalla nähtiin muiden muassa Senior Skydivers, Rakettimies, CM 170 Fouga Magister, DC-3, Red Bull DC-6, Red Bull BO 105, Midnight Hawks ja Hornet.

Järjestäjien mukaan Tampereen tapahtumassa pyritään saamaan vähintään yhtä näyttävä kattaus. Tarkempia tietoja tapahtuman sisällöstä ilmoitetaan myöhemmin.