Amanda Seyfriedin rakastelukohtauksen kuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Mamma Mia! -elokuvan roolinsa myötä taannoin läpimurtonsa tehnyt ja loppuvuodesta maailmalla myös Jennifer’s Body -elokuvaa yhdessä Megan Foxin kanssa tähdittänyt Amanda Seyfried bongattiin julkkisjuhlissa uransa seksikkäimmässä asussa.

Usein viihdelehtien kansiin ja otsikoihin pääseminen edellyttää näyttäviä poseerauksia, ja nyt Amanda Seyfried on sellaiseen ryhtynyt. Hänet nähtiin jo aiemmin GQ-lehden sivuilla vähissä vaatteissa ja Chloe-elokuvassa myös alastomana. Nyt elokuvassa nähtävän rakastelukohtauksen kuvia on julkaistu verkossa. Tällä kertaa Amandalla on kuitenkin vaatteet yllään. Katso kuvat tästä.

Vuonna 2008 Moviefone-lehti rankkasi järjestykseen Hollywoodin kuumimmat nuoret nimet. Mukana oli myös Amanda Seyfried, joka mahtui tuolloin kymmenen kärkeen. Nykyisin kaunotar on 24-vuotias. Jo kuukausia sitten maailmalla ensi-iltansa saaneen Jennifer’s Body -elokuvan Suomen ensi-ilta on täysin hämärän peitossa.