Tuksu tunaroi julkkisbileissä – ikuinen porttikielto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin jonkin verran kohua mystisyydellään aiheuttaneet Eyes Wide Shut -juhlat keräsivät muutaman sata kutsuvierasta nauttimaan toistensa seurasta siten, että juhlavieraat joutuivat allekirjoittamaan salassapitosopimuksen. Juhlijoiden joukossa oli myös Johanna Tukiainen.

Jatkossa Tuksu siskoineen ei kuitenkaan ole enää tervetullut näihin julkkisbileisiin, MTV3 Viihdeuutiset kertoo. Juhlien järjestäjätaho vahvisti nimittäin julkaisulle, että Johanna Tukiainen ja tämän siskot ova saaneet porttikiellon juhliin. Syynä on heidän käyttäytymisensä aikaisemmassa tapahtumassa.

Alkaneen vuoden juhlat järjestetään keväällä. Kutsu ei kuitenkaan lähde Tuksuille, sillä aiemmin heille maistui esimerkiksi kuohujuoma luvattomasti talon laskuun.

– Eräällä kerralla Tukiaiset joivat ”talon piikkiin” kuohuviiniä. Promoottorit joutuivat sitten maksamaan tämän piikin, juhlien järjestäjänä toimiva taho kertoi Maikkarille.

Tämän lisäksi Tuksu oli suunnannut ilman lupaa tapahtuman VIP-alueella ja tupakoinut luvattomasti takahuoneessa.