Megan Fox kylvyssä Super Bowl -mainoksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi jo useita kertoja äänestetty näyttelijäkaunotar Megan Fox oli eilen pääroolissa Super Bowl -ottelun mainostauolla nähdyssä miljoonien hintaisessa kampanjassa, joka vei takulla miljoonien miesten huomion hetkeksi varsinaisesta pelistä.

Kaikkien aikojen ensimmäisessä Super Bowl -ottelussa minuutin mainos maksoi 42.000 dollaria, mutta nykyisin hinta on ”pompsahtanut” jo kolmeen miljoonaan dollariin puolelta minuutilta.

Megan Foxin tähdittämän Motorola-kännykkämerkin mainoksen tekemisen hinta ei ole tiedossa, mutta joka tapauksessa siinä supertähti nähdään rentoutumassa kylpyammeessa Facebookia ja Twitteriä kännykällä käyttäen. Mainoksessa hän lähettää itsestään kylpykuvan ystävilleen, jotka reagoivat siihen kukin tavallaan. Katso kuvat tästä tai koko mainos tästä tai artikkelin alta.