Pete Parkkonen julkaisee toisen albuminsa helmikuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-ohjelmasta tunnetuksi tullut Pete Parkkonen julkaisee toisen albuminsa 17. helmikuuta. Levyn nimeksi on tulossa I’m An Accident. Albumi on digitaalisesti ostettavissa jo maanantaina 15. helmikuuta.

Levyn nimikkobiisi ja ensimmäinen single I’m An Accident meni suoraan radioiden soittolistoille ja sai hyvät arvostelut muiden muassa viihdelehti Starassa (lue arvostelu tästä).

Parkkosen toisen albumin on tuottanut Major Labelista ja Pariisin Keväästä tuttu Arto Tuunela. Kappaleita levylle ovat säveltäneet muiden muassa Ville Parkkonen, Aku Rannila, Henri Salonen, Jussi Ylikoski ja Timo Kämäräinen.

– Tuleva levy on kokonaisempi ja kiireettömämpi. Vielä enemmän itseni näköinen verrattuna edelliseen, Pete Parkkonen kommentoi.