Pete Parkkonen : I’m An Accident

Singlet · Stara.fi

Idols-tähti Pete Parkkonen julkaisee 17. helmikuuta uransa toisen täyspitkän albumin. Nyt levyltä on julkaistu singlenä uuden albumin ensimmäinen singlelohkaisu. Kappaleen nimi on I’m An Accident. Albumin on tuottanut Major Labelista ja Pariisin Keväästä tuttu Arto Tuunela

Parkkosen itsensä mukaan uusi levy on ensimmäistä selvemmin juuri hänen näköisensä. Ainakin ensimmäisen singlelohkaisun tyyli ja peruspoljento poikkeavat edukseen popparin First Album -esikoislevyn tuotoksista. Biisi rullaa nimittäin varsin suoraviivaisesti pienen lämmittelyn jälkeen. Ensimmäisen kertosäkeen lähtiessä liikkeelle jalka alkaa välittömästi liikkua, sillä biisiin on saatu niin melodialtaan kuin soundeiltaankin erityisen onnistunut kertosäe.

Peten karheasta lauluäänestä tulee ensimmäisenä mieleen, että onkohan studioon suunnattu kurkkukipuisena. Muutaman kuuntelukerran jälkeen Parkkosen hönkimiseen alkaa kuitenkin tottua. Biisin B-osassa olisi ollut vielä hiomista, sillä nyt se tuntuu irralliselta väliosalta. Muilta osin kappaleessa on havaittavissa selvää hittipotkua ja lienee paikallaan todeta, että tässä on Parkkosen uran paras kappale tähän mennessä.

Pisteet 4/5