BB-Niko sivaltaa rajusti kunnallispoliitikkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut Niko Saarinen kertoo Staran verkkosivuilla kirjoittamassa blogissaan kuinka eräs pikkukaupungin naimisissa oleva poliitikko oli hänen saamiensa tietojen mukaan väittänyt olleensa Nikon kanssa suhteessa ja jättäneensä tämän.

Niko kertoo raivostuneensa kuultuaan moisista väitteistä, jotka ovat hänen mukaansa täyttä roskaa. Realityjulkkis yksilöi kyseisen miehen kirjoituksessaan varsin tunnistettavasti.

– Lisäksi hän oli päättänyt höystää juttuaan hieman.. Hän kuulemma oli jättänyt minut, jonka jälkeen olin alkanut ahdistelemaan häntä puheluilla ja tekstiviesteillä. Olin kuulemma hyvin mustasukkainen hänen uudesta poikaystävästään ja olin sanonut tuhoavani heidän liiton, jos Jonny ei ota minua takaisin, Niko naureskelee blogissaan.

– En tiedä mitä hän on puheillaan halunnut saavuttaa? Enkä ehkä halua edes tietää. On huolestuttavaa miten joku ihminen pystyykään likaamaan toisen ihmisen maineen, jos sellaista minulla nyt edes enää on jäljellä? Mutta haluan kuitenkin säilyttää edes jonkun arvostuksen.

Niko Saarisen blogia voi lukea viihdelehti Staran sivuilla osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen