Johanna Tukiaisen kohuvideot katosivat YouTubesta – realityohjelma suunnitteilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka kohublondi Johanna Tukiainen oli julkaissut suuren määrän kotivideoitaan YouTube-verkkopalvelussa. Hän itse paljasti tuolloin blogissaan managerinsa esittäneen videoiden johdosta vastalauseen ja vaatineen videoita poistettavaksi. Nyt Tuksu kertoo videoidensa kadonneen verkosta.

– Tiesin koko ajan, että minun Miami 2006 -videoni tulisivat katoamaan YouTubesta. Pidin niistä kovasti ja yli 80.000 ihmistä kävivät katsomassa erästäkin videota. Luulen, että moni suomalainen ei halua nähdä minusta mitään coolia tai positiivista, Johanna Tukiainen kirjoittaa blogissaan.

Nettivideoiden sijaan Tukiaisen elämää voidaan tulevaisuudessa seurata kuitenkin hieman toisenlaisessa formaatissa, sillä hän vihjaa käyvänsä parhaillaan neuvotteluja oman realityohjelman kuvaamisesta.

– Suomessa on paljon kiinnostuneita televisiotuottajia, jotka näkivät videoni. He ovat niin kiinnostuneita, että he suunnittelevat parhaillaan minkälaisen ohjelman minusta saisi Suomen televisioon, Tuksu vihjaa.

– Katsoin juuri Hugh Hefnerin tyttöystävien realityohjelman ja oli uskomatonta nähdä kuinka heillä oli täsmälleen samanlaiset vaatteet, laukut, kengät ja korut kuin minulla ja Julia-siskollani, kohublondi jatkoi.